Lidmaatschap

Inschrijven bij TVH.

Lid worden van TVH kan door het invullen van het inschrijfformulier ( Download ).
Dit formulier mailen naar ledenadmin@tvhaaften.nl of opsturen naar:

TV Haaften
Enggraaf 33A
4175 EP  Haaften.

De contributiebedragen voor seizoen 1-4-2023 tot 31-3-2024 zijn :
Volwassenen (vanaf 17 jr) € 125,-
Jeugd* (13 t/m 16 jaar) € 85,00
Jeugd* (t/m 12 jaar) € 50,00

*) Nieuwe Jeugdleden t/m 12 jaar: Omdat de meeste nieuwe jeugdleden ook meteen met een lescyclus beginnen, samen met de aanschaf van allerlei benodigdheden is de drempel om daadwerkelijk te gaan tennissen (vaak als 2e sport) mogelijk hoog.

Om die drempel te verlagen is besloten om nieuwe jeugdleden in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar (basisschool leerlingen) het eerste jaar voor het gereduceerde tarief van €25,= het lidmaatschap aan te bieden.
Wanneer zij midden in het seizoen lid worden geldt de reductie ook een geheel jaar. Dat betekent dus nadat het “kortingsjaar” is afgelopen, voor het resterende deel van het tennisseizoen een pro/rato deel van het normale lidmaatschap betaald dient te worden.(=tot einde seizoen). Bij de start van het nieuwe seizoen geldt het normale Jeugd tarief.

Bedragen zijn incl de KNLTB bijdrage

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden vóór 1 januari voorafgaand aan het nieuwe seizoen. De opzegging gaat dan in per 1 april (= start nieuwe seizoen).
Bij opzegging na 1 januari, maar voor 1 april, zal de door de vereniging afgedragen KNLTB bondsbijdrage aan u doorberekend worden. Na 1 april worden geen opzeggingen meer verwerkt en dient het volledige contributiebedrag voor het nieuwe seizoen betaald te worden.

Opzegging dient schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie of via ledenadmin@tvhaaften.nl.