Dutry van Haeftentoernooi 2022

Het zal eind jaren 70 geweest zijn, toen gravel veel meer was dan gemalen steen en kunstgras nog een nieuwerwets woord die bij menig tennisser de wenkbrauwen afkeurend deed optrekken.
Op een knus tennisparkje midden in het pittoreske Haaften werd de basis gelegd voor het 1e Dutry van Haeften toernooi. Niemand buiten Haaften die weet wie Dutry van Haeften was, maar toch, vandaag in 2022 weet tennissend rivierenland exact waar het over gaat.

Dit jaar is het zover, we zijn toernooi technisch eindelijk 40 jaar geworden, voor menig mens best een dingetje, maar wanneer je niet een evenement bent, een heus keurmerk, in ons geval één van sportiviteit, gezelligheid, warme dagen, korte nachtjes, heerlijke hapjes, een goed glas met iets erin op het zonovergoten terras en als klap op de vuurpijl nog leuk tennis ook.
Na een verplicht 2 jaar durend retraite is de commissie weer geactiveerd, aangevuld met vers bloed en natuurlijk met oude bekenden wordt veel zij het niet alles uit de kast gehaald om er voor deelnemers prachtige editie van te maken.

Dit jaar geen Film, of Beach, geen dino’s, eiffeltorens of spaanse stieren, geen pizza’s, hamburgers of friet….. dit jaar gaan we terug naar de peuterjaren van de Dutry, op naar de 80’s.

Maar nu terug naar jou, tientallen early birds wisten er al van, maar jij dan…. Nog een dag of 30 staan de lijnen open of zo lang er ruimte is. Kom dubbelen, mixen of enkelen jouw categorie zit er vast wel bij.  Aarzel niet langer en voeg je bij het 40 jarig jubileum legioen, vandaag nog!

Dutry van Haeftentoernooi 2022
24 juni t/m 3 juli 2022
17+ , 4/5/6/7/8, HE/DE/HD/DD/GD
Inschrijven via deze link

Hartelijke groet,
De Dutry van Haeften toernooicommissie; bijna 40

Mocht bovenstaande link niet werken, kopieer dan deze regel in uw browser :
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/DE60790B-2379-4BB1-B217-27681891A884