Dutry van Haeftentoernooi 2018

Het ‘Dutry 2018’ is weer ten einde. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi met veel sportieve strijd , gezelligheid langs de baan met een prachtig thema.

Tot ziens in 2019 !!

———————————————————————————————————————–

Dutry van Haeftentoernooi 2018

25 Juni t/m 1 Juli

Nog maar net begonnen… maar eigenlijk zitten we al weer op de helft van de voorjaarscompetitie nog even en we zijn weer uitgetennist, of ben jij een echte toernooi-tour speler…. En zit sinds begin april al weer een paar weken rusteloos forehands te slaan…. In de lucht, thuis in je woonkamer.
Gelukkig is er voor beide categorieën spelers zicht op iets moois. In Haaften zijn we in elk geval al weer begonnen met de voorbereidingen voor het “39e Dutry van Haeften” Toernooi.
Dit jaar “Dutry at the Movies”.

klik voor vergroting

Op de rode loper wordt vooralsnog alleen gestofzuigd zodat hij smetteloos is wanneer die voor de premières wordt uitgerold. We zijn Oscars en Gouden Kalveren aan het gieten om de mooiste prestaties te vieren. Al weken wordt er geëxperimenteerd met hoogstam mais om de lekkerste popcorn op tafel te kunnen zetten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over movie-stars zelf, Darth Vader, Wonder Woman, 007, Indiana Jones, Annie de Rooij of Jack Sparrow; je gaat van alles beleven eind Juni in Haaften.

En om het plaatje compleet te maken, dit jaar Terug van WegGeweest : De Dutry Burger!

Maar wat is een film zonder kijkers, een bioscoop zonder publiek, een broodje zonder burger, wat is het Dutry van Haeften Toernooi zonder jou….
Omdat we tegenwoordig 4 banen hebben dit jaar naast 7, 6 en 5 ook een 4 categorie in alle onderdelen. Schrijf daarom snel in voor een heerlijke week zomers tennis in Haaften.

Enkel, Dubbel en Mix in categorie 4, 5, 6 en 7(17+).
25 Juni t/m 1 Juli

In het voorweekend starten we op zaterdag 23 juni.

Inschrijven t/m 10 juni via mijnknltb.toernooi.nl

Graag tot ziens in Haaften !